Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Cum a trecut de testare Nea Mihai, șoferul de 97 de ani care nu a văzut când a lovit un pieton. ”Toți se cam miră de mine”

Un accident rutier i-a luat prin suprindere pe polițiștii din Timișoara. Ei au fost anunțați că un pieton a fost lovit pe trecere, iar șoferul a fugit.

Când l-au gasit pe făptaș, agenții au rămas uimiți: are 97 de ani și toate avizele medicale la zi.

Omul susține că doar a auzit o pocnitură și a oprit mai încolo, într-o stație de autobuz, fără să știe ce s-a întâmplat. Victima, un bărbat de 74 de ani, a suferit răni ușoare.

Acest domn are 97 de ani și deține permisul auto de 57 de ani. Susține că nu a fost implicat în niciun accident până acum, deși conduce zilnic. Nea Mihai, cum îi spun vecinii, este cu toate documentele la zi, vizate și parafate.

Mihai Vucea, șofer, 97 de ani: ”Părerea mea, în momentul de față, este că eu încă pot conduce și am obligația în fiecare an să fac vizita medicala și să am certificat. M-a ținut mult la psihiatrie, mi-a spus doctorița, vă frecăm, să știți. La vârsta asta, vă frecăm bine! Și, vreo oră și jumătate, mi-a zis apt!”.

Mihai Vucea, șofer, 97 de ani: ”Toți se cam miră de mine că domne’, la vârsta asta, deși eu așa cum mă simt, nu am probleme. Totuși trebuie să fii mai atent la o anumită vârstă, trebuie să fii mult mai atent”.

Sursa : stirileprotv.ro

Enable Notifications    OK No thanks