Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Românii au Talent 2021 : Cornel Marin, un tânăr fără mâini, a impresionat juriul

Românii au Talent 2021

Talentul şi l-a descoperit după accidentul ce l-a făcut să îsi piardă mâinile. La 17 ani s-a electrocutat când s-a adăpostit de ploaie sub un stâlp de înaltă tensiune. A stat timp de trei săptămâni în comă, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze braţele. 

Românii au talent 2021: Cornel Marin, un tânăr fără mâini, a impresionat juriul: Vine câte un moment din acesta şi îţi dă aşa, o palmă peste ceafă VIDEO

Românii au talent 2021: Cine este Rareș Trufea. Ce face mama concurentului pentru a-l ține la școală

Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au talent 2021. Ce face mama concurentului pentru a-l ține la școală
Rareș Trufea i-a lăsat fără cuvinte pe cei patru jurați de la „Românii au talent” cu vocea sa și cu talentul de a cânta la pian, la vârsta de 16 ani. Părinții săi au făcut sacrificii majore pentru a-l putea trimite la un liceu bun.

„La Românii au Talent am venit pentru experiență. Îmi doresc să trăiesc această experiență. Mă numesc Trufea Rareș Ionel, am 16 ani și sunt în clasa a 11 a și sunt din Vaslui, însă fac liceul de arte în Piatra Neamț, iar ca instrument de performanță fac pian.

 Totul a început de la cinci ani jumate, atunci tatăl meu a dat cu lingura într-un pahar, air eu am recunoscut nota emisă de pahar, iar el a văzut atunci în mine un viitor muzician.

Tatăl meu acum este pensionar, dar a fost solist vocal toată viața lui, iar mama este plecată în Italia, are grijă de o bătrânică. Este greu fără mama mea și ei îi este greu fără mine, dar știu foarte bine că a plecat ca să mă întrețină la școală și ca să îmi ofere un viitor”, a declarat tânărul în cadrul emisiunii.

Rareș Ionel Trufea, Românii au talent 2021, Golden Buzz
Smiley și Pavel Bartoș au fost cu un pas înaintea Andrei, care a vrut să apese butonul de Golden Buzz. „Rareș a cântat superb! Mai aveam puțin și eu voiam să apăs acest buton. M-a impresionat interpretarea lui matură. Este exact cum îmi doresc eu să aud cântăreții din ziua de astăzi”, a declarat cântăreața.
„Rareș este minunat, vocea ta sună impecabil și faptul că știi să cânți atât de frumos la pian… Ai o tehnică vocală impecabilă, ești perfect! Jos pălăria, nici nu o mai pun la loc, o las așa jos.
Ai primit butonul auriu de la Smiey și Pavel, care au și ei un buton auriu acolo, ești direct în semifinală. Rareș ești mare!”, i-a transmis Andi Moisescu.
„A fost superb, impecabil, orice cuvânt e de prisos”, i-a spus și Alexandra Dinu, rămasă fără cuvinte la finalul acestui moment.

Românii au talent este o emisiune de televiziune care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited, și îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș

Românii au talent 2021: Rareș Trufea, interpretarea memorabilă pentru care a primit Golden Buzz

Enable Notifications    OK No thanks