DNA pe urmele PNL

„PSD a atras atenția sistematic asupra mega-fraudei PNL din timpul stărilor de urgență și alertă. Presa, la fel. Zeci de contracte supraevaluate, firme paravan de familie, prieteni, unchi, mătuși liberale/liberali, o grupare întreagă de băieți deștepți și fete deștepte care au furat România. Am fost catalogați drept cârcotași, mincinoși, ahtiați după răzbunări politice.
Așa e, deci, și DNA, stimabililor de la PNL? Căci procurorii anticorupție au cerut ACUM documente despre afacerile Unifarm pentru a investiga achiziții publice COVID de 140 de milioane de euro!
Șeful Unifarm, Adrian Ionel, a cumpărat izolete la preț de mașină, adică la 17.000 de euro bucata! Toate acestea în timp ce PNL refuza alocări bugetare pentru șomajul tehnic al angajaților din companiile afectate de criză, pentru mărirea alocațiilor sau a pensiilor. Bani pentru clientelă și pentru firmele de partid există, pentru români NU.
Iată de ce PSD a decis constituirea unei comisii de anchetă a achizițiilor făcute de PNL în timpul pandemiei. Iată și de ce liberalii fac ORICE pentru blocarea ei. Românii vor afla despre tunurile incredibile date și despre sutele de milioane de euro furate din banii lor! Și-atunci, vor avea imaginea completă a guvernării care le-a distrus țara în timp record!”

Declara pe pagina sa de facebook, Matei Suciu .

Articole similare