Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Femeie de 35 ani, atacată sâmbătă după-amiază, în Parcul Botanic din Timișoara.

O femeie de 35 a fost victima unei agresiuni fizice, sâmbătă după-amiază, la ora 16.55, în Parcul Botanic din Timișoara. Aceasta a fost sugrumată și s-a ales cu mai multe răni la nivelul feței și gâtului, motiv pentru care a ajuns și la spital. Soțul femeii caută acum martori care l-ar putea identifica pe agresor.

Din câte au reconstituit până acum polițiștii, doi bărbați au fost cei care au intervenit pentru a o salva pe femeie, iar în apropiere de locul incidentului s-ar mai fi aflat trei femei care s-au speriat și au fugit când s-a petrecut fapta. Oamenii legii au încercat să-l urmărească pe agresor, dar nu l-au putut ajunge.

Din câte spune acesta, făptuitorul a sugrumat-o pe soția sa până aceasta nu mai putea respira, a lovit-o în față și a închis gura și nasul. Aceasta a suferit traume psihologice severe și leziuni la nivelul feței și gâtului, documentate la spital, unde femeia a ajuns cu ambulanța, imediat după infracțiune.

Citeste intreaga stire pe : https://www.ziuadevest.ro/femeie-de-35-ani-atacata-sambata-dupa-amiaza-in-parcul-botanic-din-timisoara-politistii-iau-in-calcul-tentativa-de-abuz-sexual-sau-de-omor-iar-sotul-victimei-cauta-martori/?fbclid=IwAR3oVhflRoHQKsuekSjwYDqXZF_-WcPCq0SWBqgUYRD_hKxoOuyt3cUdSIM

Enable Notifications    OK No thanks