O mamă s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii, de 3 și 6 ani

Tragedie uriașă în România, marți dimineață. O mamă s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, în brațe cu cei doi copii ai săi, de 3 și 6 ani. Toți trei au decedat.

Medicii au constatat inițial decesul mamei și al băiețelului de 3 ani, după care a fost confirmată și moartea fetiței de 6 ani.

Tragedie fără margini în Timișoara

Femeia, de 33 de ani, a murit pe loc, iar echipajele SMURD ajunse imediat la locul tragediei, pe bulevardul Dâmbovița, s-au chinuit să-i salveze pe cei mici, aflați inițial în stare extrem de gravă.

Din păcate, nici copiii nu au mai putut fi salvați. Vecinii nu o cunosc pe femeia care s-a sinucis, aceștia spun că ea nu locuia în zonă.

Femeia plecase de acasă să își ducă la grădiniță copiii

Investigatorii au descoperit că femeia și-a parcat mașina pe o trecere de pietoni în apropierea blocului de 10 etaje de unde s-a aruncat în gol. Nu se știe cum a reușit să urce pe acoperișul clădirii. 

Administratorul susține că ușa care permite accesul pe bloc era încuiată și nu își dă seama cum au putut ajunge cei trei pe acoperiș.

Potrivit presei locale, mama femeii de 33 de ani a declarat că aceasta era divorțată, își creștea singură copiii, iar în dimineața de marți a plecat de acasă să-i ducă pe copii la grădiniță.

Sursa : stirilekanald.ro

Articole similare