Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile se pot vaccina în etapa a II-a, fără programare

Comitetul național de coordonare a campaniei de vaccinare a introdus în etapa a II-a de vaccinare, începând de joi, persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile aflate la domiciliu, potrivit unui comunicat RoVaccinare. Atât persoanele imobilizate sau nedeplasabile, cât și persoanele dializate pot fi vaccinate fără programare pe platformă, mai precizează decizia CNCAV.

Listele cu persoanele de la domiciliu aflate în această situație și care doresc să fie vaccinate, împreună cu asistenții personali ai acestora (dacă au) și cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie vor fi întocmite de reprezentanții direcțiilor de asistență socială din cadrul consiliilor locale.

Totodată, medicii de familie care au în îngrijire persoane imobilizate sau nedeplasabile vor colabora cu structurile de asistență socială, iar listele întocmite vor fi transmise cu celeritate nucleului de coordonare a campaniei de vaccinare de la nivelul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI).

Citeste intreaga stire pe : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/persoanele-dializate-imobilizate-sau-nedeplasabile-se-pot-vaccina-in-etapa-a-ii-a-fara-programare-1438176#highlight-1438176-1

Enable Notifications    OK No thanks