Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Vestea anului despre Liviu Dragnea! Va ieși din închisoare. Irina Tănase e în culmea fericirii

Fostul lider al PSD mai are de stat foarte puțin în spatele gratiilor. Mai exact, potrivit ultimelor informații, Liviu Dragnea ar putea să iasă din închisoare în doar câteva luni, în cazul în care judecătorii vor fi de acord cu acest lucru.

De menționat este faptul că Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de detenție în dosarul angajărilor fictive, iar pentru a putea fi eliberat, fostul lider al PSD trebuie să execute cel puțin 2 ani și 4 luni din pedeapsa de 3 ani și 6 luni pe care a primit-o. De asemenea, din această perioadă vor fi scăzute și zilele câștigate ca urmare a muncii prestate în închisoare.

Astfel, având în vedere sentința și munca depusă în toată perioada în care a fost reținut, fostul lider al PSD poate solicita eliberarea în primele luni ale anului viitor, potrivit Realitatea Plus.

Ce spune avocatul :

Avocatul Adrian Cuculis are și el o părere despre eliberarea lui Dragnea. Potrivit acestuia, decizia depinde de voința judecătorului, în situația în care își formează părerea că perioada de detenție deja executată a determinat reabilitarea deținutului.

Sursa : capital.ro

Enable Notifications    OK No thanks